tisdag 10 december 2013

Julklappstips 17, musikhjälpen

Igår kväll drog musikhjälpen igång. I år drar de in pengar för att minska mödradödligheten i världen. Ett enkelt och roligt tillfälle att införskaffa sig några julklappar.

Inspirationen till detta kommer från en bekant som för två år sedan inte köpte några julklappar till sina nära och kära, utan önskade låtar genom musikhjälpen istället. Vilken låt hon önskat och varför hon önskar just den låten skrev hon ner på ett kort som hon sedan gav.

Detta är faktiskt den julklapp som jag och min partner har kommit överens om att ge varandra. Det känns fint att kunna säga vad jag tycker om honom genom en låt som dessutom kommer kunna rädda liv.

Om en inte vill önska en låt pågår det en massa auktioner för musikhjälpens räkning och på många ställen i Sverige bakas det både bröd och bullar i insamlingssyfte. I Uppsala sker det en insamlingsgala den 13:e december på Grand, och Uppsalas fritidsgårdar och fritidsklubbar har redan börjat skramla inför denna gala. Det pågår olika projekt i hela landet, gå in på deras hemsida och läs mer eller önska en låt!

Tack Marie Lindström för inspirationen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar