fredag 31 augusti 2012

Kan meningen med mitt liv vara...

...att försöka komma in på folkhögskolelinjen recycle design - återbruk till nästa år? Det känns i alla fall helt självklart just nu.

Jag borde skriva mer om det, men det har varit både en lång natt och arbetsdag och det står mer arbete på schemat i morgon ska jag försöka sova nu. Deras egen blogg får tala om sig själv till dess jag spekulerar mer kring den. God fredag kamrater!




1 kommentar:

  1. Hej,
    Jag vill tipsa om en tävling som pågår just nu tillsammand med TerraCycle och TASSIMO, där det finns chans att vinna en TASSIMO-maskin. Du deltar i tävlingen genom att skapa ett choklad-, kaffe- eller te-inspirerat återvinningsprojekt av material som annars ses som skräp och sänder oss en bild av ditt verk. Jag har läst din blogg och kan se att du är intresserad av pyssel, sömnad och att skapa nya saker av gamla ting, så jag tänkte att det kunde vara intressant för dig att delta? Tävlingen pågår från den 22:a oktober till den 22:a november.
    Vi är därför mycket glada att få bjuda in dig, Cinnika, att delta i tävlingen. Du kan läsa mer om tävlingen på www.terracycle.se/skapa-eller-skrapa, och jag hör gärna ifrån dig om det är något utav intresse för dig. Du är mycket välkommen att skriva till mig på christine.jansson@terracycle.se om du har några frågor, så hoppas jag att kunna välkomna dig och Tantrevolution till tävlingen.

    Mvh, Christine Jansson, TerraCycle

    SvaraRadera